1956s recept

Lövbiffgryta

Antal: 4 personer
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 25 minuter

Gör så här

Hacka löken och strimla lövbiffen. Lägg ingredienserna i en gryta och låt puttra tills det fått lite färg och mjuknat. Tillsätt övriga ingredienser och låt småputtra ca 20 minuter. Smaka av med s
alt, peppar. Servera med jasminris eller potatis går också bra och en valfri sallad.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 300 g lövbiff
  • 2 st gul lökar
  • 1 dl syltlök
  • 3 msk kapris
  • 1 dl vatten
  • 112 msk kinesisk soja
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 dl crème fraiche

Kategorier

Receptet är skapat av 1956 och hämtat från
http://kokboken.se/1956/lovbiffgryta
logo for print