1956s recept

RÖDBETSGAZPACHO

Antal: 6 portioner
Förberedelsetid: 30 minuter
Tillagningstid: 30 minuter

Gör så här

Skala ochgrovriv rödbetor. Skala och grovhacka rödllöken. Grovhacka chili, paprika,vitlök och avakado. Mixa alla grönsaker, buljong och citronsaft i en mixer tills det är jämt. Häll upp i glas och ställ i kylskåo tills servering Garnera med sparris, gurka och riven parmesan.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 5 st rödbetor
  • 12 rödlök
  • 12 röd chilifrukt
  • 1 gul paprika
  • 1 avakado
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 citronsaft
  • 2 dl vatten
  • msk grönsaksbuljongpulver
  • 4 st isbitar

Kategorier

Receptet är skapat av 1956 och hämtat från
http://kokboken.se/1956/rodbetsgazpacho
logo for print