1956s recept

Rödkålssallad

Antal: 5 port
Förberedelsetid: 30 minuter
Tillagningstid: 20 minuter

Gör så här

Skär rödkålen i små bitar och lägg i en skål. Skala äpplen och skär i små bitar ocg lägg i skålen. Skär rödbetorna smått och lägg i skålen. Apelsinerna skärs smått och lägg INTE i förrän strax innan servering. Droppa citronsafteni skålen och häll över den vispade vispgrädden. Blanda. Tillsätt apelsinerna.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 1 msk citronsaft
  • 1 dl kaffegrädde
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 st rödbetor inlagda
  • 2 st apelsiner
  • 2 st äpplen
  • 12 kg rödkål

Kategorier

Receptet är skapat av 1956 och hämtat från
http://kokboken.se/1956/rodkalssallad
logo for print