1956s recept

Rysk köttfärspanna

Antal: 0
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 15 minuter

Gör så här

Skala och hacka löken. Smält smöret i en panna. Stek färsen jämn och grynig. Lägg i och fräs löken. Smaka av med salt, peppar och soja. Hacka rödbetor och gurka och strö över färsen. Hetta upp under lock. Creme Fraiche kan blandas i fräset eller serveras till. Servera med potatis och en blandad sallad
Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 3 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 300 g blandfärs
  • 2 st gula lökar
  • 2 dl rödbetor
  • 112 dl salt eller ättiksgurka
  • 1 dl crème fraiche

Kategorier

Receptet är skapat av 1956 och hämtat från
http://kokboken.se/1956/rysk_kottfarspanna
logo for print