Alethes recept

Fisksoppa med granatäpple

Antal: 0

Gör så här

Skär fisken i bitar. Hacka vitlök, strimla purjon och fräs.
Tillsätt purén, buljong, färskost, chutney, curry och koka ihop.
Lägg i fisken och låt sjuda tills fisken är klar.
Häll i Granatkärnor och spenat. Servera med yoghurt.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 65 g babyspenat
  • 2 dl granatkärnor
  • 12 tsk curry
  • 12 dl mango chutney
  • 150 g färskost
  • 8 dl fiskbuljong
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 klyftor vitlök
  • 500 g vit fisk

Kategorier

Receptet är skapat av alethe och hämtat från
http://kokboken.se/alethe/fisksoppa_med_granatapple
logo for print