Gais recept

LCHF Färskostspannkakor med bär och youghurt

Antal: 4 portioner
Tillagningstid: 35 minuter

Gör så här

Pannkakor
1. Blanda alla ingredienser tills den är slät (inga klumpar). Låt smeten vila ett tag så bubblorna sätter sig, värm under tiden smöret i en stekpanna på medium värme.

2. Häll i tillräckligt med smet för att göra en 12-15sm pannkaka. tillaga i 90 sekunder på en sida, tills den är gyllene eller tills di kan vända den. Tillaga sedan på andra sidan i 1 minut. Fortsätt på detta sätt med resten av smeten.

Topping
1. Rör ihop yoghurten och hallonen lätt.

2. Servera de lätt söta pannkakorna med hallonyoghurten och de färska jordgubbarna.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 100 g färskost med 34% fett
  • 1 msk kokosnötsmjöl
  • 1 msk stevia
  • 1 tsk kanel
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 112 msk smör
  • 4 st ägg
  • 200 g grekisk yoghurt
  • 100 g hallon
  • 100 g jordgubbar

Kategorier

    Receptet är skapat av gais och hämtat från
    http://kokboken.se/gais/lchf_farskostspannkakor_med_bar_och_youghurt
    logo for print