Hakans recept

Lammpytt

Antal: 4 portiner
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 20 minuter

Gör så här

Om du får lite lammstek över, testa då att slänga ihop en lammpytt. Hacka köttet, potatisarna och löken. Krydda efter smak och stek. Förmodligen finns det vitlök kvar i steken, annars skulle jag nog även tillsätta det. Som alla pyttar kan du slänga i lite vad du har hemma, men jag tycker att man ska försöka hålla denna pytt ganska clean, det framhäver lammsmaken bättre.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu
Lammpytt

Ingredienser

  • 400 g lamm gärna rester från stek
  • 3 st potatisar kokta/stekta
  • 1 gul lök
  • 2 nypor rosmarin torkad eller färsk
  • 1 kvist timjan
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa vitpepper

Kategorier

Receptet är skapat av hakan och hämtat från
http://kokboken.se/hakan/lammpytt
logo for print