Hrimturses recept

Filsås.

Antal: 4 Portioner
Tillagningstid: 3 minuter

Gör så här

1. Finhacka rödlöken och släng ner alla ingredienser i en skål och blanda.

Serveras till all slags fisk. Helst panerad. ;)

(Skulle den bli för salt, för pepprig eller något sådant så slänger du i mer filmjölk bara.)

Skitenkelt och svinigt gott!
Precis som den såsen man fick på skolan till allas älskade panerade spätta!
Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 1 tsk citronpeppar Eller efter behag.
  • 2 tsk sötstark senap
  • 1 rödlök
  • 1 dl bostongurka
  • 1 dl majonnäs
  • 5 dl filmjölk
  • 1 tsk svartpeppar Eller efter behag.
  • 1 tsk salt Eller efter behag.

Kategorier

Receptet är skapat av hrimturse och hämtat från
http://kokboken.se/hrimturse/filsas
logo for print