Malin73s recept

Honung och Senapsbakad Lax

Antal: 2 Portioner
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 25 minuter

Gör så här

1. Marinera laxen i vitlök, honung och senap ca 40 min.
2. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.
3. Ta ut och servera.

Näringsinnehåll per portion:
Kcal: 340
Protein: 29%
Fett: 40%
Kolhydrater: 31%



Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 12 krm salt
  • 12 krm malen svartpeppar
  • 1 krm cayennepeppar
  • 3 msk honung
  • 3 tsk dijonsenap
  • 1 msk persillja
  • 2 st vitlöksklyftor

Kategorier

Receptet är skapat av malin73 och hämtat från
http://kokboken.se/malin73/honung_och_senapsbakad_lax
logo for print