Nigobos recept

Hurtbulle

Antal: 1 limpa
Förberedelsetid: 15 minuter
Tillagningstid: 60 minuter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Blanda först torra ingredienser. Blanda sedan i yoghurt, honung och sylt.
  3. Smörj formen och grädda i ca 50-60 minuter (i gasugn). Använder du termometer så låt limpan bli 67-70 grader.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu
Hurtbulle

Ingredienser

  • 2 dl havregryn fiberberikade
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 dl linfrön krossade
  • 1 dl russin
  • 1 dl hasselnötter grovhackade
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • 4 dl yoghurt mild
  • 12 dl honung flytande
  • 12 dl lingonsylt

Kategorier

Receptet är skapat av nigobo och hämtat från
http://kokboken.se/nigobo/hurtbulle
logo for print