Nigobos recept

Spenatlasagne numero due

Antal: 4 portioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina spenaten, skala och hacka löken. Krama ur spenaten och fräs tillsammans med olivolja och lök. Tillsätt salt och grovmalen svartpeppar.
  2. Mixa chevre och soltorkade tomater, krydda med salt basilika och peppar.
  3. Varva lasagneplattorna, ostsås och spenatröran i en gratängform. Gädda i ugnen Cirkus (Scott) 20 min.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu

Ingredienser

  • 1 paket bladspenat fryst, ca 250 gram
  • 1 gul lök stor
  • 1 msk olivolja
  • 1 paket lasagneplattor färska, 200g
  • 12 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 150 g chévreost
  • 4 dl mjölk
  • 10 st soltorkade tomater
  • 1 tsk basilika torkad
  • 12 tsk salt
  • 1 krm peppar

Kategorier

Receptet är skapat av nigobo och hämtat från
http://kokboken.se/nigobo/spenatlasagne_numero_due
logo for print