Pilos recept

Pasta med laxsås

Antal: 4 portioner
Tillagningstid: 30 minuter

Gör så här

  • Ansa, skölj och strimla purjolöken och champinjonerna. Skär laxen i tärningar. Strimla tomaterna.
  • Fräs purjolöken och champinjoner tills den vätska som bildats kokat in. Salta och peppra.
  • Lägg i laxtärningarna och fräs ytterligare under lock cirka 5 minuter.
  • Tillsätt tomaterna och häll på crème fraiche. Hetta upp laxsåsen, men låt den inte koka längre, så att fisken blir torr.

Servera med pasta.
Ingen har skrivit någon kommentar ännu
Pasta med laxsås

Ingredienser

  • 350 g laxfiléer
  • 1 purjolök liten
  • 200 g champinjoner färska
  • 8 st tomater mjuka
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 nypa salt och peppar
  • 2 dl crème fraiche med franska örter
Receptet är skapat av pilo och hämtat från
http://kokboken.se/pilo/pasta_med_laxsas
logo for print