Ulfs recept

Ris med tonfisk

Antal: 1 portion
Tillagningstid: 15 minuter

Gör så här

Den perfekta lunchen. Välj med fördel en god tonfisk, förslagsvis Icas, Willys eller Abbas. I olja så klart!

  1. Koka ris.
  2. Stjälp upp tonfisken.
  3. Ät.

Se så gott det ser ut.. ett tips är att ösa på sweet chili-sås.

Kommentarer

2009-11-09 14:16 skrev hakan
Snabbmat?
2009-11-09 14:20 skrev nigobo
För att vara snabbmat är den väldigt osnabb. Finns det inte färdigkokat ris att köpa?
2010-01-05 10:02 skrev ulf
Påsris är tyvärr rätt dyrt och portionspåsarna är dessutom lite väl stora för en person.
2010-03-04 23:29 skrev magnus
Har hört att lite ananas kan piffa upp det
Ris med tonfisk

Ingredienser

  • 1 dl ris basmati?
  • 1 burk tonfisk i olja!

Kategorier

Receptet är skapat av ulf och hämtat från
http://kokboken.se/ulf/ris_med_tonfisk
logo for print